Werken bij Max Bögl Nederland

Progress is built on ideas.

 

Heb jij ook goede ideeën? Bij ons kun je ze waarmaken. Max Bögl Nederland bestaat uit een dynamisch team van medewerkers en is een onderdeel van Max Bögl Groep. Wij bieden technische, innovatieve en passende oplossingen voor uitdagende vraagstukken op het gebied van infrastructuur, utiliteitsbouw en energie.
Hiervoor geven wij ruimte aan creativiteit en hechten wij waarde aan zelfstandigheid en ondernemerschap. Ook hebben wij goede samenwerking onderling en met onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Onze bedrijfscultuur is respectvol en informeel. Bij onze prachtige uitdagende en toonaangevende projecten kun JIJ ook een rol spelen! 'Eigen initiatief en innovatie worden zeer gewaardeerd en er is een groot aanbod aan mogelijkheden om jezelf verder te kunnen ontwikkelen' – Luke van der Steen (werkvoorbereider Max Bögl Nederland).

 

Trots op hun werk

Hoe ga je dagelijks om met uitdagende vraagstukken en wat zijn technische oplossingen in de praktijk? In deze filmpjes vertellen onze collega’s erover.

 

meer Informatie