Max Bögl Nederland heeft de dynamiek van een jong bedrijf en tegelijkertijd de specialistische kennis en ervaring van een gevestigd concern. Ruim tien jaar zijn we actief in Nederland, als onderdeel van Max Bögl Groep met de hoofdvestiging in Neumarkt in der Oberpfalz (Duitsland). Sinds 2011 zijn we gevestigd in een nieuw kantoor op Steigereiland op het Amsterdamse IJburg.

Max Bögl is sinds enkele jaren actief op de Nederlandse markt. In die periode is een aantal spraakmakende projecten gerealiseerd waaronder de bouw van de Noord/Zuidlijn in Amsterdam, de Stadsbrug Nijmegen “de Oversteek”, de Hanzeboog te Zwolle en de Centrale As in Friesland.
Onze eigen medewerkers zijn momenteel o.a. betrokken op de projecten in Amsterdam, te weten de Boerenweteringgarage, de Onderdoorgang Kanaalweg in Leiden en op de projecten de spooronderdoorgangen in Friesland (Werpsterhoek), een spoorbrug bij Zuidhorn en de Combinatie Herepoort in Groningen.  

Voor onze projecten zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s.

Max Bögl biedt studenten Civiele Techniek of vergelijkbare opleidingen de kans om hun talenten te ontplooien.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een leuke en uitdagende stage aan met een interessante en leerzame werkomgeving, waar je ruimte voor eigen initiatieven krijgt.
De werkzaamheden zijn uitlopend op het gebied van uitvoering en werkvoorbereiding.
Tijdens de stage krijg je een eigen begeleider waar je nauw mee samenwerkt en maak je kennis met al onze mensen, waar je natuurlijk ook altijd met vragen terecht kunt.
HBO stagiairs ontvangen € 550,-- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
Redenen genoeg om eens te komen praten?

Wie zoeken wij?
Een stagiaire op HBO niveau, studie in de civiele bouwsector die gedurende circa 5 maanden kan assisteren bij diverse werkzaamheden op de locatie. Voor ons project zijn niet alleen technische kennis een vereiste, maar ook creativiteit en enthousiasme. Tevens beschik je over organisatorische kwaliteiten, goede communicatieve uitdrukkingsvaardigheid, goede kennis van MS-office, Excel en AutoCad.  

De duur van de stage?
Voor de periode van circa vijf maanden.
Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar. De dagen worden in onderling overleg ingevuld.

Het je interesse of wil je meer informatie? Solliciteer snel!
Je motivatie en CV kun je opsturen naar dit adres:
Max Bögl Nederland B.V.
Afdeling Personeelszaken
Postbus 94178
1090 GD  AMSTERDAM
Tel. +31 (0) 20 3981130
E-mail: info@nl.max-boegl.com

meer Informatie