Met rond de 6.500 hoogopgeleide medewerkers en een jaaromzet van meer dan 1,7 miljard Euro behoort Max Bögl tot de grootste bouw-, technologie- en dienstverlenende bedrijven van de Duitse bouwsector. Sinds de oprichting in 1929 zijn innovatief vermogen in onderzoek en techniek het kenmerk van de geschiedenis van het bedrijf. Het brede dienstenspectrum en de hoge mate aan toegevoegde waarde met eigen staalbouw, eigen prefab productie, ultramodern wagen- en machinepark, alsmede eigen grondstoffen en bouwmaterialen garanderen de klanten van de bedrijfsgroep de hoogste kwaliteit van het eerste conceptidee tot aan het kant en klare bouwproduct.

De ontwikkeling van nieuwe markten, technologieën en bouwtechnieken inspireert dagelijks onze vakmensen, planners, architecten, bouwkundig ingenieurs, commerciële medewerkers en bedrijfsmanagers op meer dan 35 locaties wereldwijd. Individueel maatwerk heeft in dezelfde mate onze focus als bouwkundige en ecologisch hoogwaardige, duurzame totaaloplossingen in de sectoren hoogbouw, infrastructuur en energie – gepland, gefinancierd, uitgevoerd en aangestuurd door specialisten uit alle disciplines van het moderne bouwen. Op grond van een jarenlange ervaring en competentie in hoog precieze systeembouw voor betonelementen positioneert de bedrijfsgroep zich bovendien als een belangrijke drijvende kracht met technisch én kwalitatief overtuigende concepten in één hand.

Innovatieve bouwmaterialen en producten zoals het Max Bögl hybridetoren systeem voor krachtige installaties voor windenergie met grote naafhoogtes, de intelligente Bögl segmentbrug, het op woonkwaliteit en kostenbesparing gerichte modulaire bouwsysteem Max-module laten de juiste feeling voor toekomstige trends in de bouw zien. De ambitie en besluitvaardigheid, nieuwe dingen te creëren en in gang te zetten, bewijst Max Bögl met de ontwikkeling en de bouw van moderne bouwsystemen voor spoorwegen en magneetbanen, alsmede met de gesystematiseerde industriebouw met technisch hoogwaardige parkeergarages en logistieke centra.

Als specialist voor complexe en veeleisende bouwopgaven neemt Max Bögl vooral ook kwalitatief een toppositie in. Daarbij zet onze bedrijfsgroep in op een consequente strategische organisatie, op eigen goed opgeleid jong talent en op een op partnerschap gebaseerde samenwerking met opdrachtgevers, projectpartijen en partnerbedrijven. Hoge standaarden in het projectmanagement, in de afwikkeling van het project en op het gebied van veiligheid op de werkplek, garanderen met inzet van de nieuwste IT- en BIM-technologieën, naadloos in elkaar grijpende productie- en logistieke processen – en garanderen daarmee de hoogst mogelijke kwaliteit, stiptheid in de levertermijn en rendabiliteit.

meer Informatie