Erkenningen

Wij zijn er trots op om mee te werken aan uitdagende en toonaangevende projecten. Trots zijn we ook op de bijzondere erkenningen die Max Bögl Groep heeft gekregen.

In 2012 is aan het ontwerp van de Hanzeboog over de IJssel bij Zwolle de Nederlandse Staalbouwprijs toegekend in de categorie Infrastructuur. De Hanzeboog is een onderdeel van de Hanzelijn, de spoorlijn tussen Lelystad en Zwolle. Het ontwerp is van Quist Wintermans Architecten. Max Bögl bouwde de rode staalconstructie voor de Hanzeboog, die de IJssel overspant.

Het Duitse tijdschrift Focus heeft met het online-platform XING een onderzoek uitgevoerd naar de beste werkgevers in Duitsland. In de categorie bouw staat Max Bögl Groep op de eerste plaats. Het is voor ons een zeer gewaardeerde erkenning op de criteria veelzijdigheid, innovatievermogen en een prettige werkomgeving. Max Bögl Nederland is er trots op deel uit te maken van dit internationale familieconcern dat een goede omgeving biedt om te werken aan onze projecten.

De ontwikkelingen in de energiemarkt gaan snel. Max Bögl Groep heeft voor haar concept windenergie Hybridturm een snellere uitvoeringsmethode ontwikkeld. In de categorie uitvoeringsmethoden heeft Max Bögl daarvoor de Bauma Innovatieprijs 2013 gewonnen.